GR174 · El GR del Priorat

17/10/2023

GR174 és un itinerari de 80 quilòmetres que travessa el Priorat per pistes i senderons on gaudirem de grans panoràmiques, costers de vinya vella, boscos de pi i alzina, ermites i petits pobles plens de vida! Ens trobarem els  rius Cortiella, Montsant i Siurana; tastarem vins de la DO Montsant i DOQ Priorat i ens deleitarem amb l’oli d’arbequina DOP Siuirana.

I per fer-ne una experiència immillorable, farem parada i fonda en allotjaments on ens cuidaran i oferiran el millor descans i ens sorprendran amb excel·lents àpats per recuperar forces.

Coll de la Teixeta – Falset
19km ·  598mD+

Falset – Gratallops
19km ·  620mD+

Gratallops – Poboleda
22km ·  1080mD+

Poboleda – Cornudella de Montsant
21km ·  1100mD+

La primera nit dormireu a Cornudella de Montsant, on a bans d’un bon sopar i el descans previ a l’experiència, recollireu el material i us farem un breafing per informar-vos de tot el que heu de tenir en compte. De bon matí, després d’esmorzar, us portarem amb taxi al Coll de la Teixeta, punt d’inici del GR i punt de partida de la vostra vivència. A parti d’aqui tindreu per endavant quatre dies de muntanya, quatre dies per gaudir, descobrir, assaborir i tastar el Priorat! 

El pack inclou: 
·  4 nits d’allotjament en règim de mitja pensió
·  Servei de taxi fins al punt de partida
·  Mapes i tracks
·  Briefing i pack de benvinguda
·  Obsequi de finisher
Servei opcional: 
·  Transfer de maletes entre etapes

Pack bàsic: 479€/persona
Pack amb transfer de maletes: 569€/persona
Preus calculats per blocs de dos persones. Per altres opcions, consulteu-nos.

 

Pin It on Pinterest

Share This