ESPECIAL FIRA DEL VI 2020

25/04/2020

Volem aprofitar aquests dies que viurem una Fira del Vi diferent per donar-vos a conèixer algunes de les propostes que oferim a la comarca.

De moment hem de quedar-nos tots a casa, però ben aviat podreu visitar-nos i us esperarem amb els braços oberts!

Totes aquestes experiències les trobareu en format xec-regal, de manera que podeu comprar-les ara i gaudir-les quan pugueu venir (tindreu un any per escollir la data que més us escaigui).

I recordeu… Si no trobeu el que busqueu, consulteu-nos!

1a Fira del Vi de Falset Online

Amb l’objectiu de mantenir viu l’esperit del certamen, aquets any la Fira del Vi de Falset es viurà a través de les seves plataformes virtuals: instagram, twitter i facebook (@firadelvifalset).  

Començarà el divendres dia 1 de maig a les 19.00 hores, amb el Tast de Blancs, un clàssic del certamen que permet conèixer, any rere any, els vins blancs que elaboren les dues denominacions vitivinícoles de la comarca del Priorat: DO Montsant i DOQ Priorat. El Tast de Blancs, organitzat per Aguiló Vinateria i Vins i Olis del Priorat, comptarà amb la participació de prestigiosos sommeliers, com és el cas de Ferran Centelles i Meritxell Falgueras.

Durant el cap de setmana, La 1a Fira del Vi de Falset ONLINE concentrarà els actes en els matins de dissabte i de diumenge. En el cas de dissabte, el programa preveu una inauguració virtual (10.00 h); un tast a càrrec de la DO Montsant (10.45 h); una conferència sobre la història del Vi a càrrec de l’historiador de la URV Jordi Diloli i organitzada per la DOQ Priorat (12.00 h); i un vermut musical amb els dj’s que són habituals cada any en el certamen (13.00 h).

Pel que fa al diumenge 3 de maig, el programa s’iniciarà a les 11.00 amb una xerrada titulada “Món Champagne”, a càrrec de l’Ambassadeur du Champagne a Espanya, Jordi Melendo, ja que la DO Champagne havia de ser la convidada de la Fira del de Vi d’enguany. A les 12.00 h se celebrarà (via Instagram Live) una subhasta solidària de vins,  conduïda pel periodista Xavier Graset, amb l’objectiu de recaptar diners per a l’Institut d’Investigació Sanitària Pere Virgili, per a la recerca científica contra la Covid-19.

Cap dels actes requereix d’inscripció, i per participar-hi només cal seguir les xarxes socials de la Fira del Vi.

Pin It on Pinterest

Share This