Estades Vi Novell 2019

11/11/2019

El Priorat és la millor comarca on gaudir del vi i de la tranquil·litat. Per a fer-ho, hem dissenyat unes estades immillorables en unes cases rurals ideals. La pau que s’hi respira serà perfecta per desconnectar del dia a dia i a més a més, el vi serà el protagonista gràcies al Celler Masroig.

Parlar de Vi Novell és parlar al voltant d’una copa de celebració. Qui diu copa, diu got o porró. Un Novell no és només vi, és una manera d’estrenar i celebrar una nova collita, una forma de donar benvinguda al feliç període que ens diu que ha acabat la dura verema.

El Vi Novell ens convida a passar-nos-ho bé, a viure avui aquesta tradició de sempre i és per aquest motiu que volem celebrar-ho amb tots vosaltres. Com? Amb unes propostes fantàstiques!

Vine del  22 de novembre al  2 de febrer i gaudeix d’una estada de dues nits a diferents cases rurals del Priorat: Cal Giral 2 a Cornudella de Montsant, Mas Ardèvol a Porrera, Mas Figueres a Marçà i Cal Porxo a Pradell de la Teixeta. Quatre cases rurals úniques situades en quatre punts estratègics per gaudir de la comarca i el seu producte estrella, el vi.

EXPERIÈNCIES VI NOVELL 2019

There is no product to show

Pin It on Pinterest

Share This